IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Провеждат търг за обект към почивна база на администрацията

Първоначално търгът за бар към почивна база “Слънчев бряг” беше обявен за 18 февруари

18:51 | 24.03.09 г.
Автор - снимка
Създател
Провеждат търг за обект към почивна база на администрацията

Kоктейл-бар в Дом №3 (Велека) към почивна база “Слънчев бряг” на Министерство на държавната администрация и административната реформа (МДААР) ще бъде отдаден под наем чрез търг с явно наддаване, който ще се проведе утре, съобщиха от ведомството.

Срокът на наемното отношение ще бъде 10 години. Началната тръжна месечна наемна цена е 500 лв., а стъпката за наддаване е 50 лв.

Първоначално търгът беше обявен за 18 февруари.

Днес стана ясно, че консорциум “Сиела – ЦАПК” е единственият участник в обявената от МДААР обществена поръчка с предмет “Актуализация, поддръжка и развитие на информационните бази данни на ПИСЕО”.

Предложената цена от консорциума е 1,6 млн. лв. без ДДС общо за целия срок на договора ( 4 години).

Предмет на поръчката е актуализиране, поддръжка и предоставяне на право на ползване върху правни описания на законови процедури по извършване на административни услуги, разработка на нововъзникнали такива, предоставяне и актуализация на справочна и приложима информация относно административните структури и тяхната дейност.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:13 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още