IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Консултантската компания Елта Консулт прекратява отношенията си със CBRE

Елта Консулт беше асоцииран партньор за България на CBRE през последните пет години

17:37 | 05.03.09 г.
Автор - снимка
Създател
Консултантската компания Елта Консулт прекратява отношенията си със CBRE

От началото на март 2009 г. българската консултантска компания Елта Консулт ще функционира самостоятелно на пазара на недвижими имоти, след като съобщи, че прекратява партньорството си с международната CB Richard Ellis Group, Inc (CBRE).

Елта Консулт беше асоцииран партньор за България на CBRE в продължение на пет години.

В скоро време се очаква CBRE да обяви официално своето партньорство с друга българска консултантска компания.

”Съвместната ни дейност със CBRE ни помогна да усвоим един добре функциониращ международен модел за работа“, коментира в заключение от съвместната дейност изпълнителният директор на Елта Консулт арх. Валери Левиев.

В дългосрочен план партньори на Елта Консулт АД ще продължат да бъдат местни и чуждестранни инвеститори, банки, дружества със специална инвестиционна цел, български и международни строителни и инвестиционни дружества, както и институции с интереси в инвестициите в недвижими имоти.

Елта Консулт АД е създадена през 1991 г. Портфолиото от услуги на компанията включва брокерски и агентски услуги, отнасящи се до доходоносни имоти, корпоративни консултантски услуги, свързани с офисни, търговски и индустриални площи и сгради, оценки на недвижими активи и инвестиционни проекти, изготвяне на пазарни, инвестиционни и предпроектни проучвания за недвижими имоти и инвестициите в тях.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:28 | 29.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още