IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Министерство обяви два търга за отдаване под наем на обекти в Слънчев бряг

Единият обект е магазин с площ 33 кв. м, а другият е павилион с площ 35 кв. м

13:58 | 09.02.09 г.
Министерство обяви два търга за отдаване под наем на обекти в Слънчев бряг

Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР) обявява два търга с явно наддаване за отдаване под наем на недвижими имоти, части от почивна база “Слънчев бряг”, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Единият обект е магазин с площ 33 кв. м, а другият – павилион с площ 35,65 кв. м.

Срокът на наемното отношение за магазина е 10 години. Началната тръжна месечна наемна цена е 150 лв., а стъпката за наддаване е 10 лв.

Търгът ще се проведе на 17 март 2009 г. от 10 часа в сградата на министерството на ул. „Сердика“ в столицата. Тръжната документация се заплаща по банков път и се получава в сградата на МДААР от 16 февруари до 16 март, а заявления за участие в търга се подават до 16 март.

Срокът на наемното отношение за павилиона също е 10 години. Началната тръжна месечна наемна цена е 80 лв., а стъпката за наддаване е 5 лв.

Търгът ще се проведе на 12 март от 10 часа в сградата на министерството. Тръжната документация се заплаща по банков път и се получава в сградата на МДААР от 11 февруари до 12 март. Заявления за участие в търга се подават всеки работен ден до 11 март.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:37 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още