IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Правят три паркинга в старата част на Несебър

В т. нар. северен паркинг ще бъдат направени места за 200 леки коли и за 300 автобуса

17:38 | 28.01.09 г.
Автор - снимка
Създател
Правят три паркинга в старата част на Несебър

В програмата на община Несебър за тази година е залегнало строителството на три паркинга в старата част на Несебър, обяви на пресконференция кметът Николай Димитров, цитиран от БТА.

Той уточни, че в т. нар. северен паркинг ще бъдат направени места за 200 леки коли и за 300 автобуса. Там ще бъдат разположени и преместваемите обекти. Този проект ще струва около 400 хил. лв.

Вече е започнала подготовката за летния сезон, е заявил още кметът. Едно от нововъведенията ще е цялостно видеонаблюдение в Несебър, което ще струва около 1 млн. лв. В момента камери има само на няколко кръстовища.

По отношение на билбордовете Димитров е казал, че на територията на общината има около 40 с изтекъл срок и се проучва възможност те да бъдат изкупени. Всеки от тях струва около хиляда лева. Ако общината успее да откупи съоръженията с изтекъл срок и ги преотдаде, то може да се реализира приход от 1 млн. лв.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:24 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още