IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Winslow ще се фокусира върху земеделски и енергийни проекти

Едно от новите направления е Winslow Energy, която ще бъде специализирана в реализацията на проекти в областта на енергетиката и възобновяемите енергийни източници

14:34 | 17.12.08 г.
Автор - снимка
Създател
Winslow ще се фокусира върху земеделски и енергийни проекти

Winslow Developments, която реализира жилищния комплекс Winslow Gardens в столичния квартал „Манастирски ливади”, съобщи, че е предприела преструктуриране на компанията „заради обособяването на нови звена и съсредоточаването на усилията в конкретни направления“.

Winslow е създала Winslow Group, която ще включва подразделенията Winslow Developments, Winslow Property Management, Winslow Agro Fund и Winslow Energy, обхващащи различните направления от дейността на компанията.

Едно от новите направления е Winslow Energy, която ще бъде специализирана в реализацията на проекти в областта на енергетиката и възобновяемите енергийни източници.

„Фокусираме се главно върху нови проекти, засилваме интересите си в областта на земеделието и енергетиката, развиваме и услугата „управление на собствеността”, допълват от компанията. Те се надяват, че новото име ще им донесе по-голяма разпознаваемост, което, от своя страна, ще засили позициите им на пазара.

Winslow Group е българска инвестиционна компания с английско участие, която инвестира в проекти в областта на ваканционните и жилищните имоти, земеделието и енергетиката.

Winslow Gardens е един от основните проекти на компанията. Блок 6-ти от комплекса е вече на етап груб строеж, очаква се целият комплекс да бъде напълно завършен през 2010 г. Инвестициите само в инфраструктурата му възлизат на близо 4 млн. лв.

Winslow Agro Fund е специализирана в областта на инвестициите в земеделски земи и производството на земеделска продукция. В момента компанията притежава над 28 хил. дка висококачествена обработваема земя, която се намира главно в 5 зони в най-плодородните райони на България, като сама обработва около 40 хил. дка, казват от компанията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:01 | 10.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още