IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Сключиха договори за 60% от търговските площи в Grand Mall във Варна

Един от последните договори е подписан с Inditex Group, собственик на марките Zara, Bershka, Pull and Bear и Stradivarius

15:12 | 01.12.08 г.
Автор - снимка
Създател
Сключиха договори за 60% от търговските площи в Grand Mall във Варна

Общо 60% заетост на търговките си площи е достигнал търговският център Grand Mall, който в момента се намира в процес на строеж на централния бул. „Владислав Варненчик” във Варна. Това съобщават от консултанта на проекта Colliers International България.

Един от последните договори за наем е подписан с Inditex Group, международен лидер в областта на световната мода. Той осигурява присъствие на търговски марки като Zara, Bershka, Pull and Bear и Stradivarius в мола.

Освен Zara, други ключови наематели ще бъдат хипермаркет Carrefour, Technomarket, Кино Арена и Mango. Сред другите международни марки са Calliope, Oviesse, Playlife, Terranova, Intersport, Guess, Humanic, Orange и Douglas.

Grand Mall е разположен на един от главните булеварди във Варна, който предоставя добра видимост и достъп до центъра на града, казват от Colliers. Молът разполага с обща търговска площ от 52 хил. кв. м и над 1700 паркоместа.

Инвеститор е Orchid Developments Group Ltd. Очаква се молът да отвори врати през първата половина на 2010 г.

През август базираната във Варна строителна компания “Комфорт” подписа договор за 85 млн. евро като главен изпълнител на строителството на мола. Инвестицията в проекта надхвърля 100 млн. евро, а първата копка бе направена в края на миналата година.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:44 | 06.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още