IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Министерска почивна база в Боровец отново на търг за отдаване под наем

Спечелилият през юли кандидат се е отказал да наеме базата

10:39 | 30.09.08 г.
Министерска почивна база в Боровец отново на търг за отдаване под наем

Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР) обяви търг с явно наддаване за отдаване под наем на почивна база “Боровец”, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Почивната база се състои от 10 сгради - административна сграда, туристическа сграда, четири вилни и четири селскостопански сгради, разположени в поземлен имот с площ по скица 17 960 кв. м.

Срок на наемното отношение е 10 години. Началната тръжна месечна наемна цена е 3900 лв., а стъпката за наддаване е 100 лв.

Търгът ще се проведе на 30 октомври 2008 г. от 10.00 часа в сградата на МДААР.

Тръжната документация се заплаща по банков път и се получава в сградата на МДААР от 30 септември до 22 октомври всеки работен ден. Заявления за участие в търга се подават всеки работен ден от 6 до 29 октомври 2008 г.

В края на юли търгът за отдаване на базата бе спечелен от „ДИТ Хотели“ ООД с предложен месечен наем от 9900 лв. (без ДДС). Впоследствие обаче кандидатът се е отказал да наеме базата, уточниха от пресцентъра за Investor.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:36 | 30.09.08 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още