IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Бизнесмен се опитва да ускори продажбата на жилището си с Lamborghini

30-годишният Рик Хил се надява комбинацията от къща за 1 млн. паунда и спортен автомобил за 150 хил. паунда да привлече купувач

09:35 | 26.09.08 г.
Бизнесмен се опитва да ускори продажбата на жилището си с Lamborghini

Британски бизнесмен се опитва да ускори продажбата на жилището си, като е включил към офертата и жълт автомобил Lamborghini, съобщи 24dash.com.

30-годишният Рик Хил се надява, че комбинацията от къща за 1 млн. паунда и луксозен спортен автомобил за 150 хил. паунда ще привлече купувач. Крайната офертна цена е 1,15 млн. паунда.

Според брокери на недвижими имоти Хил е стигнал до идеята да включи и автомобила си в офертата, след като стандартните му опити да продаде луксозния си дом с шест спални и вътрешен басейн в Хокли, Есекс, се оказали неуспешни.

„Очевидно пазарът не е в добро състояние, а тази оферта е нещо различно. Тя е отскоро активна и вече има няколко запитвания за подробности“, коментират от агенцията. Според тях публичността определено може да помогне да се намери купувач.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:35 | 09.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още