IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Консултанти предлагат услуга за проекти за имоти, засегнати от кризата

Услугата предвижда одит на проекта, оценка на риска и очакваната възвръщаемост и изготвяне на „оздравителен план“

09:45 | 19.09.08 г.
Автор - снимка
Създател
Консултанти предлагат услуга за проекти за имоти, засегнати от кризата

Британската консултантска компания DBK е стартирала услуга, целяща подпомагането на проекти, при които предприемачът или изпълнителят не могат да завършат работата, съобщават от компанията.

Услугата предвижда одит на проекта, оценка на риска и очакваната възвръщаемост и изготвяне на „оздравителен план“.

След това DBK изпълнява оздравителната стратегия, при което отстранява проблемните фактори и изготвя решения за управление на изграждането на проекта, преценява риска и минимизира загубата, казват от компанията.

Компанията работи главно с проекти със смесено предназначение, бизнес и жилищни имоти, проекти в сферата на здравеопазването и образованието на стойност между 1 и 300 млн. паунда в редица британски градове.

DBK работи и по редица проекти за възстановяване на градската среда като проект за развитие на централната част на лондонския квартал Баркинг на стойност 100 млн. паунда, както и възстановяването на бизнес парк също за 100 млн. паунда в британския град Ковънтри.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:23 | 19.09.08 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още