IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Евромаркет Груп открива регионален център в Благоевград за 250 хил. лв.

През последните години в Югозападна България е нараснало търсенето на земекопна и товарачна техника, машини за производство, пренос и полагане на бетон и пътностроителна техника

13:25 | 17.09.08 г.
Евромаркет Груп открива регионален център в Благоевград за 250 хил. лв.

Над 250 хил. лв. е инвестирала компанията за строителна и индустриална техника „Евромаркет Груп” в регионален център за Югозападна България, съобщиха от компанията.

Комплексът се намира в Благоевград и ще бъде открит утре. Той включва административна част, сервиз, шоурум, склад за резервни части и демо парк с обща площ близо 1000 кв.м.

Откриването му е част от инвестиционната програма на компанията за 2008 - 2009 г., която включва изграждане на регионални представителства и сервизни центрове в по-големите градове на страната. Планира се нови, по-големи регионални центрове да бъдат изградени в Пловдив, Стара Загора, Бургас и Русе, като всеки от тях ще има и демо парк. През март компанията откри център в Плевен.

През последните 1-2 години в Югозападна България е нараснало търсенето на земекопна и товарачна техника, машини за производство, пренос и полагане на бетон, пътностроителна техника, компресори, отчитат от компанията. Те очакват ръстът на подемно-транспортната техника (мотокари, електрокари) да бъде значителен до края на 2008 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:52 | 06.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още