IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Над 100 разрешителни за строеж издаде община Разлог от началото на годината

Един от най-мащабните обекти, получили разрешително, е за изграждането на курортно-туристически комплекс Еделвайс-Кулиното

10:03 | 01.09.08 г.
Над 100 разрешителни за строеж издаде община Разлог от началото на годината

От началото на годината община Разлог е издала 103 разрешителни за строеж, както и 38 удостоверения за експлоатация на обекти, съобщават от местната администрация. 

Един от най-мащабните обекти, получили разрешително, е за изграждането на курортно-туристически комплекс "Еделвайс-Кулиното" с разгъната застроена площ 23 хил. кв. м. Комплексът ще бъде построен в местността Раплево в землището на Разлог и ще разполага с 229 апартамента.

В землището на Разлог вече започна строителството на проект "Пирин голф Холидейз и Спа", съобщават още от общината. Той включва апартаментен хотел, петзвезден хотел и спа център и се изгражда в местността Бетоловото-Църнако. Общо застроената площ на хотела, блоковете и спа центъра е 26 хил. кв. м. Обектът включва 121 апартамента и 8 мезонета.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:38 | 08.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още