IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Продължава оценяването на щетите от взривовете в Челопечене

До момента са обработени общо 1280 протокола. От тях 900 са в район Нови Искър, а 380 - в кварталите Челопечене и Враждебна на район Кремиковци

11:07 | 07.07.08 г.
Автор - снимка
Създател
Продължава оценяването на щетите от взривовете в Челопечене

Продължава работата на комисиите по оценката на щетите от взривовете в Челопечене, както и за изготвяне на констативни протоколи, в районите Нови Искър и Кремиковци, съобщи пресцентърът на Министерството на извънредните ситуации.

До момента са обработени общо 1280 протокола. От тях 900 са в район Нови Искър, а 380 - в кварталите Челопечене и Враждебна на район Кремиковци. В район Нови Искър остават около 250 адреса за обследване и съставяне на протоколи.

Експертен екип на Министерството на извънредните ситуации ще подпомогне работата на комисиите по оценката на щетите и ще участва в заседание на Кризисния щаб, допълват от министерството.

Експерти съветват незабавно да се сигнализира за намерени опасни материали, за да не бъдат допуснати нещастни случаи. Спасителните екипи са в готовност за бързо реагиране, се посочва в съобщението.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:17 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още