IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Царево спря строителството до 1 октомври

Забранява се също достъпът на тежка строителна механизация

15:48 | 17.05.08 г.
Царево спря строителството до 1 октомври

В периода от 15 май до 1 октомври е забранено строителството в населените места Царево, Ахтопол, Лозенец, Варвара, Синеморец, Резово, както и в курортните територии, курортните комплекси, ваканционните селища и вилни зони в землищата на горепосочените селища, се посочва в заповед на кмета на община Царево Петко Арнаудов.

Забраната не важи за случаите на неотложни аварийно-ремонтни работи и в случаите на обекти на техническата и социалната инфраструктура, финансирани от общинския бюджет.

Забранява се също достъпът на тежка строителна механизация в строителните граници на населените места за периода от 1 юни до 1 октомври с изключение на техниката за асфалтиране и поддържане на улична мрежа по обекти, финансирани от общинския бюджет и по извозване на битови отпадъци.

За срока на забраната е определен заобиколен маршрут за тежка строителна механизация за разрешените строителни обекти и в случаите на неотложни аварийно-ремонтни работи.

Собствениците на имоти, възложителите и инвеститорите в строителни обекти са задължени в срок до 1 юни да предприемат необходимите действия по ограждане и обезопасяване на спрените строителни обекти, почистване на принадлежащите им терени, вкл. тротоари и улични платна.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:53 | 07.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още