IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Главболгарстрой открива бизнес център на Цариградско шосе през юни

Освен офиси, проектът може да включва и търговски площи

13:34 | 22.04.08 г.
Автор - снимка
Създател
Главболгарстрой открива бизнес център на Цариградско шосе през юни

Изграждащият се от октомври 2006 г. бизнес център от Главболгарстрой на бул. „Цариградско шосе“ в София ще бъде отворен през юни 2008 г. Участие в проекта има ГБС – София АД и Албос ЕООД, като последното получава обезщетение срещу предоставянето на терена за строителство, съобщиха за Investor.bg от Главболгарстрой.

Стойността на инвестицията не бе уточнена, а наемните нива, на които ще се предлагат офисите в бизнес центъра, ще са 11-12 евро на кв. м.

Освен офиси, проектът може да включва и търговски площи – възможно е партерът да се управлява като търговска зона с шоурум и с вход към улицата, както и към вътрешна търговска улица, обясниха инвеститорите.

Предвидено е след приключване на строителството обектът да се поеме от компания, специализирана в поддръжката и управлението на офис площи, но на този етап не бе уточнено коя ще бъде тя.

Разгънатата застроена площ на бизнес центъра е 8000 кв. м и включва сутерен с подземен паркинг за 49 автомобила.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:15 | 24.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още