IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

King Sturge придобива българска консултантска компания

Новата компания се очаква да бъде създадена и да стартира дейност в началото на май

15:17 | 03.04.08 г.
Автор - снимка
Създател
King Sturge придобива българска консултантска компания

Международната консултантска компания в сферата на имотите King Sturge е в напреднали преговори за придобиването на българската компания ProCon International, съобщиха двете компании за Investor.bg.

Миналата година ProCon подписа договор с американската консултантска компания, специализирана в областта на бизнес имоти, NAI Global, с което тя стана неин официален представител за България.

В специално съобщение за Investor.bg от King Sturge поясняват, че ProCon е прекратила отношенията си с NAI Global и в момента е в официално партньорство с King Sturge. Преди седмица последната съобщи, че проучва възможностите за навлизане на българския пазар.

Сега от компанията уточняват, че в момента се провежда due diligence, а новата компания се очаква да бъде създадена и да стартира дейност в началото на май.

Междувременно ProCon работи по редица проекти в България съвместно с King Sturge International Holdings по силата на временно споразумение.

ProCon предлага брокерски услуги, инвестиционни и пазарни консултации и оценителски услуги в областта на управлението на имоти.

Сред проектите, по които работи компанията, са търговски център на бул. Г.М. Димитров в столицата, Varna Tower, Варна бизнес и търговски център, Търговски парк Бургас, Търговски парк Пловдив, Central Mall Pleven  и молът Terra Center в Габрово.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:54 | 25.08.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още