IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Аладин ЕООД строи мултифункционална сграда за 9 млн. лв. в Люлин

Сградата ще включва медико-стоматологичен център, магазини и супермаркет

12:05 | 02.04.08 г.
Автор - снимка
Създател
Илюстрация: Аладин ЕООД
Илюстрация: Аладин ЕООД

Аладин ЕООД ще изгради мултифункционална в столичния квартал Люлин в близост до метростанция „Сливница” на стойност 9 млн. лева, съобщават от компанията.

Строежът на сградата, която ще включва медико-стоматологичен център, магазини и супермаркет, вече е започнал. Изпълнител на проекта е Аладин Билдинг ООД.

От компанията уточниха за Investor.bg, че е планирано проектът да бъде завършен през януари 2010 г. За финансирането ще бъде използван банков кредит от ОББ.

Разгънатата застроена подземна и надземна площ на сградата е 5 100 кв. м.

Надземната част ще се състои от два обема – триетажен овален медико-стоматологичен център и шестетажен четириъгълен офисно-магазинен.

На първия етаж в „правоъгълния” обем ще са разположени магазини и аптека, а на горните нива – офиси клас А.

През последните години дейността на Аладин ЕООД е насочена към реализирането на проекти в сферата на недвижимите имоти. Тя е инвеститор в Mall Pleven, за което получи сертификат за първи клас инвеститор. През февруари 2008 компанията спечели на приватизационен търг с явно наддаване плевенската фирма Агропласмент и търговия ЕАД заедно със 17 етажната й сграда за 6,4 млн. лв.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:32 | 12.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още