IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Консултантската компания за имоти King Sturge стъпва на българския пазар

Офисът на компанията у нас се очаква да бъде открит до края на годината

13:38 | 26.03.08 г.
Автор - снимка
Създател
Консултантската компания за имоти King Sturge стъпва на българския пазар

Международната консултантска компания за имоти King Sturge проучва възможностите за навлизане на българския пазар, съобщиха от компанията за Investor.bg.

Все още подготовката за навлизане е в много ранен етап и тепърва ще бъдат уточнени конкретни планове и стратегия.

На въпроса дали компанията смята да стъпи директно на пазара, или чрез асоциирани партньори, от King Sturge обясниха, че в момента се проучват различни възможности и решението ще бъде взето през следващите месеци.

"Със сигурност ще ни бъде необходима местна експертиза", коментира Лиз Ейгар, директор Човешки ресурси за Европа в компанията като добави, че това ще доведе до наемането на специалисти, запознати с българския пазар.

Относно времевия хоризонт нейните очаквания са, че офисът ще бъде отворен "по-късно тази година".

King Sturge предлага консултантски услуги в сферата на недвижимите имоти, управление на активи, консултиране при инвестиции и придобивания, както и при развитие на проекти, брокерски услуги по покупко-продажба и отдаване под наем, оценителски и други услуги., насочени към всички сегменти от пазара на имоти.

Компанията има 3 800 служители в 150 собствени и асоциирани офиса в Европа, Северна и Централна Америка и Азия. На Балканите има офиси в Гърция от 2003 г. и в Румъния от 2005 г. Миналата година тя отвори офис и в Турция.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:42 | 01.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още