IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без пряко чуждестранно участие на варненското изложение „Трите ключа“

Общо 512 фирми, повечето от които в строителния сектор, участват в 26-тото издание на „Трите ключа“ в Двореца на културата и спорта, като две трети от тях са от Варна

14:31 | 06.03.08 г.
Автор - снимка
Създател
Без пряко чуждестранно участие на варненското изложение „Трите ключа“

Тази година на провеждащото се във Варна изложение за недвижими имоти „Трите ключа – дом, офис, вила“ няма пряко чуждестранно участие, каза при откриването на форума Румен Ганчев, управител на организатора „Ню Болкан турс“. По думите му причина за това е, че чуждите фирми са намерили български дистрибутори, които да ги представят.

Общо 512 фирми, повечето от които в строителния сектор, участват в 26-тото издание на „Трите ключа“ в Двореца на културата и спорта, като две трети от тях са от Варна. Над 50 са тези, които се включват за първи път тази година.

5 200 кв. м. е общата площ, на която производители и търговци излагат до неделя предлаганите от тях продукти. Фирмите са разположени навсякъде в Двореца, дори и около него. Така демонстрират в естествена среда някои от стоките си.

Представят се актуални решения за жилищно строителство, за обновяване на сгради, функционални дограми, екстериорни настилки, интериорни врати, както и продукти в сферата на отопление, ВиК и ел.инсталации, елементи на строителната индустрия и обзавеждането.

Амбицията на организаторите е през септември изложението да се представи и на подобен форум в Букурещ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:10 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още