IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Варненско дружество изгражда бизнес център с градина на покрива

Плановете на Изогарант ЕООД са Beegarden да бъде готов през май тази година

18:29 | 07.02.08 г.
Варненско дружество изгражда бизнес център с градина на покрива

Базираното във Варна Изогарант ЕООД изгражда високотехнологичен бизнес център на 3 км от центъра на града на булевард „Прилеп“, съобщиха от компанията.

Бизнес център Beegarden е разположен върху терен от 9 хил. кв. м, със застроена площ 2500 кв.м. и обща разгъната площ 14 хил. кв. м.

Сградата ще има две подземни нива, партер и три надземни етажа. На сутеренните нива са разположени складови площи, приземният етаж е предвиден за търговска част, а на втория, третия и четвъртия етаж ще има офис помещения, както и конферентни зали и компютърни лаборатории.

На третия етаж в центъра на сградата е планиран и ресторант – английски двор с осветеност от покрива. На покрива ще има градина със зони за отдих и панорамен бар.

Сградата ще разполага със 170 паркоместа. Планира се тя да бъде завършена през май тази година.

Изогарант е инвеститор и изпълнител на проекта, като компанията също отдава под наем площите. Дружеството е специализирано в областта на маркетинга, дистрибуцията и полагането на изолационни системи за строителството.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:08 | 07.02.08 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още