IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Търговията с правата на Рой Пропърти Фънд стартира на 14 февруари

Присвоеният борсов код на издадените права на неофициален пазар е R2ROIPR

14:10 | 06.02.08 г.
Търговията с правата на Рой Пропърти Фънд стартира на 14 февруари
Търговията с правата от първоначалното задължително увеличение на капитала на Рой Пропърти Фънд АДСИЦ-София ще стартира на 14 февруари и ще продължи до 28 февруари, съобщи БФБ-София.

Дружеството планира да увеличи капитала си със 150 000 акции с номинална и емисионна стойност 1 лев от сегашния капитал в размер на 500 000 лева. Съотношението право/акция е 1 към 1.

Присвоеният борсов код на издадените права на неофициален пазар е R2ROIPR. Началната дата за записване на акциите е 14 февруари, а крайната – 21 март.

Борсовият член-поемател, упълномощен да обслужва увеличението на капитала е ТБ Алианц България АД като набирателната сметка ще бъде открита в същата банка.

Учредители на дружеството са договорен фонд „Капман Макс” чрез УД „Капман Асет Мениджмънт” АД с 30% от капитала и 7 физически лица с по 7%. Изпълнителен директор на дружеството е Станимир Зашев.

Дружеството планира да насочи усилия в проучване и осигуряване на подходящ парцел за изграждане на селище от затворен тип в околностите на София с цел последващото му закупуване, урегулиране и продажба.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:51 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още