IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прайм Пропърти продаде имот в село Лозенец за 960 хил. евро

Имотът представлява урбанизирана територия за курортно-рекреационен обект и е с площ по кадастрална скица от 40 407 кв. м.

15:18 | 04.02.08 г.
Прайм Пропърти продаде имот в село Лозенец за 960 хил. евро
Прайм Пропърти БГ АДСИЦ-София е продало 4 432/40 407 идеални части от поземлен имот, находящ се в местността Рибарницата, землището на село Лозенец, община Царево, за сумата от 958 867 евро без начислен ДДС, съобщи БФБ-София.

Имотът представлява урбанизирана територия за курортно-рекреационен обект и е с площ по кадастрална скица от 40 407 кв. м. Купувач на имота е Корал Резидънс ЕАД.

През декември миналата година Борислав Стоянов, изпълнителен директор на Прайм Пропърти БГ, в интервю за Investor.bg заяви, че се обмисля дружеството да бъде листнато в чужбина.

От акционерното дружество със специална инвестиционна цел смятат, че сред най-перспективните сегменти на пазара на недвижими имоти ще бъдат индустриалните и търговските сгради.

Днес нямаше сделки с книжата на Прайм Пропърти БГ АДСИЦ.

Свързани компании:

Прайм Пропърти БГ АДСИЦ(PPBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:15 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още