IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Киров АД инвестира 4 млн. лв. в търговско-сервизен комплекс в Сливен

В процес на изграждане е и обект в Плевен, в който ще бъдат вложени над 2 млн. лв.

14:53 | 31.01.08 г.
Киров АД инвестира 4 млн. лв. в търговско-сервизен комплекс в Сливен
Първа копка на търговски и сервизен комплекс в Сливен ще направи утре Киров АД, вносител на строителна, пътностроителна, минна и професионална техника, съобщиха от компанията.

Предвижда се в сградата да бъдат инвестирани 4 млн. лв. Тя ще бъде с разгъната застроена площ от 2000 кв. м и ще включва шоурум, офис и сервизна база за обслужване и ремонт на техника и машини.

Обектът ще бъде изграден върху терен от 8 дка и се намира в ж.к. Даме Груев. Изпълнител на строителството е „Стройконсулт“ ООД.

Подобни търговско-сервизни комплекси компанията има в София, Бургас, Варна, Велико Търново и Стара Загора. Общо в страната функционират 22 шоурума на Киров, 12 сервиза за електроинструменти и лека строителна техника и 7 сервизни бази за строителна механизация. Общата площ на обектите е над 30 хил. кв. м.

В момента в строеж е и търговски комплекс в Плевен, който ще отвори врати тази пролет. Сградата в Плевен ще е с РЗП 1750 кв. м и ще включва шоурум, офис и сервиз, като инвестицията в нея е над 2 млн. лв.

Оборотът на фирмата за 2007 г. надхвърля 200 млн. лева.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:13 | 08.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още