IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Бианор подписа договор за покупка на офис в София

Дружеството е извършило покупката в изпълнение на инвестиционната си програма

12:57 | 28.09.07 г.
Автор - снимка
Създател
Бианор подписа договор за покупка на офис в София
Бианор АД-София е подписало окончателен договор за покупката на офис в София с площ 466,86 кв. м, съобщи БФБ-София. Стойността на имота е в размер на 842 817,90 лв.

Бианор АД закупи офиса в изпълнение на инвестиционната си програма, заложена в проспекта, и сключен предварителен договор с Крит ЕООД за покупка на недвижими имоти, намиращи се в нова сграда със смесено предназначение (жилищно-административна) в гр. София.
 
На 30 октомври дружеството свиква извънредно общо събрание на акционерите, на което ще гласува за приемане на програма за разпределяне на акции от капитала на дружеството безплатно за служителите на Бианор и дъщерните му дружества.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 16 ноември 2007 г. при същия дневен ред.
 
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 16 октомври 2007 г.

Последната дата за сключване на сделки с акции на Бианор на борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 12 октомври.
 
До момента по позицията са прехвърлени 30 акции на средна цена от 12,89 лв. за брой, което представлява увеличение от 1,5%. Предлагане има при цена 12,999 лв., а търсене – при цена 12,35 лв.

Свързани компании:

Бианор Холдинг АД(BNR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:38 | 02.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още