IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Военното министерство продава 7 търговски обекта в Карлово

Доскоро магазините са били в разпоредителния списък за замяна на държавната военна агенция, но поради липса на интерес са предложени за продажба

15:59 | 03.09.07 г.
Автор - снимка
Създател
Военното министерство продава 7 търговски обекта в Карлово
В Карлово ще се продават общо 7 военни имота, частна държавна собственост, съобщи Изпълнителна агенция “Държавна собственост на Министерството на отбраната”. Те представляват търговски обекти и магазини на улиците “Александър Стамболийски” 25 и 74 и на “Ген. Карцов” 54. Помещенията на ул. “Ал. Стамболийски” са със застроена площ от 61 до 142 кв. м, а на “Ген. Карцов” – от 42 до 85 кв. м.

Доскоро магазините са били в разпоредителния списък за замяна на държавната военна агенция, но поради липса на интерес са предложени за продажба. Датите за търговете ще бъдат обявени допълнително. Това е третата продажба на военни имоти в Карлово от зимата насам.

Агенцията предлага още 3 имота в Пловдивско за продажба. Това са 2 терена в землището на първомайското село Дълбок извор и един в садовското село Караджово. Имотите в Първомайско са със застроена площ от 4 кв. м и незастроена част от 0,783 декара. Теренът в с. Караджово е от 19,074 декара и 3 595 квадратни метра застроена площ.

Агенцията заменя и 3 обекта в Карлово, които са частна държавна собственост. Търговският обект на ул. “Ген. Карцов” 6 е с площ от 127 кв. метра, а двата магазина на ул. “В. Караиванов” 1 – съответно 67,23 и 84,63 кв. метра. Последните обекти имат и сервизни помещения от 97,95 и 16,67 кв. метра.

Заменят се още 6 магазина в Пловдив и 26 склада в Асеновград, се съобщава още в сайта на агенцията.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:00 | 14.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още