IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

От 2,5 млн. лв. започва търгът за хотелски комплекс "Цигов чарк" край Батак

Цената на тръжната документация е 1000 лева и може да се закупи от Агенция за приватизация

13:08 | 03.08.07 г.
Автор - снимка
Създател
От 2,5 млн. лв. започва търгът за хотелски комплекс "Цигов чарк" край Батак

Агенцията за приватизация обяви публичен търг с явно наддаване за продажбата на хотелския комплекс „Цигов чарк”, Батак, обособена част от ВМТ „Орбита” ЕАД.

Цигов чарк” включва хотел - стара и нова част с топла връзка и спортната зала; ресторант с нощен бар; спортна зала, плувен басейн; сграда павилион тенис клуб; открит спортен комплекс; пречиствателна станция; слънчеви колектори и др.

Началната тръжна цена е 2,5 млн. лв., а стъпката на наддаване – 100 хил. лв. Депозитът за участие в търга е в размер на 600 хил. лв.

Цената на тръжната документация е 1000 лева и може да се закупи от Агенция за приватизация в стая 406 до 20 дни от обнародване на решението в Държавен вестник. Срокът за подаване на предложения за участие в търга, както и самият търг ще се проведат в 14.00 часа на 25-я ден от обнародването на решението в Държавен вестник, в сградата на АП.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:36 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още