IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Общо 6 млн. лв. излезе изложбеният център на Рока в София, откриват го утре

Изложбеният център се намира на мястото на бившия магазин "София" в столицата

17:09 | 27.06.07 г.
Общо 6 млн. лв. излезе изложбеният център на Рока в София, откриват го утре
След почти едногодишно преустройство на голяма част от бившия магазин „София", която стана собственост на Рока България АД в началото на 2006 г., корпоративният изложбен център на компанията, наречен Експо баня София, отваря врати утре, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

През 2005 г. компанията спечели на търг част от сградата за 4 млн. лв. Още 2 млн. лева са инвестирани в реновирането на помещенията.

Изложбеният център е първото място, където ще се представя пълната продуктова гама на трите марки на Рока България – Roca, Laufen и Fayans.

В новия изложбен център няма да се търгува. Идеята е посетителите свободно да разгледат изделията и технологиите и да не се чувстват ангажирани с покупка. Центърът се намира на бул. "Мария Луиза" 16.

Дружеството е дъщерно на испанската компания Roca, която чрез него присъства у нас от 1999 г. Тогава компанията купува швейцарската група за производство на санитарен порцелан Laufen, която е собственик на завод „Фаянс“ в Каспичан.

Вижте интервю за плановете на компанията с изпълнителния директор Карлос Веласкес
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:35 | 14.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още