IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ОСА на Солид инвест АДСИЦ ще решава за покупка на имот за 1,15 млн. евро

При липса на кворум събранието ще се проведе на 26 април на същото място и при същия дневен ред

15:00 | 26.02.07 г.
ОСА на Солид инвест АДСИЦ ще решава за покупка на имот за 1,15 млн. евро

Солид инвест АДСИЦ-София, което предстои да бъде регистрирано на БФБ-София, свиква извънредно Общо събрание на акционерите (ОСА) на 12 април 2007 г. в гр. София, съобщава БФБ-София.

Акционерите на дружеството ще гласуват за извършване на сделки по чл. 114 от ЗППЦК, а именно за закупуване на недвижими имоти с обща площ 2 840 кв. м., находящи се в гр. София, кв. Бояна, м. Гърдова глава, за сумата от 1 150 000 евро.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 26 април на същото място и при същия дневен ред. Поканата за ОСА предстои да бъде публикувана в Държавен вестник.

Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 29 март 2007 г.

Последната дата за сключване на сделки с акции на Солид инвест, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 27 март.

Учредители на Солид Инвест са ИД Елана високодоходен фонд с 30%, както и БГ Рент, Синемакс 2000, Юнайтед Синема, Милениум 2001 с по 15% и Хемус Груп с 10 на сто от капитала.

Инвестиционните планове на дружеството включват покупка на курортен комплекс, разположен на Черноморието, строителство на туристически комплекс в Пампорово, покупка на индустриален комплекс, разположен в София, а също и изграждане на жилищен комплекс в София.

Свързани компании:

Солид Инвест АДСИЦ(6SI)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:46 | 02.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още