IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Райфайзенбанк (България) учреди дружество за недвижими имоти

Райфайзен Имоти ЕООД ще се занимава с брокерство на недвижими имоти, проучване, оценка, управление и посредничество при сделки с недвижими имоти

13:09 | 22.02.07 г.
Автор - снимка
Създател
Райфайзенбанк (България) учреди дружество за недвижими имоти
Райфайзенбанк (България) ЕАД учреди ново дружество Райфайзен Имоти ЕООД, съобщиха от компанията. Предметът на дейност ще включва брокерство на недвижими имоти, проучване, оценка, управление и посредничество при сделки с недвижими имоти.

Новата агенция за недвижими имоти, която е 100% собственост на Райфайзенбанк, ще посредничи при търсене, предлагане, избор, финансиране на покупко-продажба, както и при наемане и отдаване под наем на имоти. Управител на новото дружество е Елица Занчева, досегашен мениджър на специализираната мрежа от мобилни банкери на Райфайзенбанк в областта на жилищното кредитиране, се казва още в съобщението.

Райфайзен Имоти ще използва позициите на компанията-майка в областта на финансирането на строежи на търговски и жилищни сгради. Идеята е да се прилага комплексен модел на обслужване, който включва различни възможности за финансиране, оценка на имота, правни услуги, лизинг и застраховане на имота, като се използват и услугите на Райфайзен Лизинг и Райфайзен Застрахователен Брокер, заявяват от ръководството на компанията.

Райфайзен Имоти ЕООД е регистрирано с решение на Софийски Градски Съд от 31 януари тази година. Новата агенция Райфайзен имоти се намира в София, в сградата на Бизнесцентър „Актив” на бул. Цариградско шосе №101.

ТБ Райфайзенбанк (България) обяви нетна печалба от 67,64 млн. лв. за миналата година спрямо 45,6 млн. лв. за 2005. Активите на банката достигат 3,91 млн. лв., което й отрежда четвърта позиция по този показател сред останалите български банки.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:15 | 02.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още