IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Мебели от бамбук и тръстика показват на изложение в НДК

Изложбата "Мебел-пролет" се открива в сряда и ще продължи пет дни

11:01 | 20.02.07 г.
Автор - снимка
Създател
Мебели от бамбук и тръстика показват на изложение в НДК

Ръчно изработени аксесоари от манганово дърво, тръстика, костен порцелан, висококачествена коприна и памук, изработени в Тайланд, ще бъдат показани на международната изложба „Мебел-пролет”, съобщиха от Българската търговско-промишлена палата, която е организатор на изложението.

То ще бъде открито в сряда, 21 февруари, в НДК и ще продължи до 25 февруари. Това е първото по рода си специализирано изложение за мебели, което се провежда от 1995 година, а от 2002 година има по две издания годишно.

На изложбата, посещавана както от широката публика, така също и от специалисти, ще бъдат показани мебели за дневна, спалня, кухненско обзавеждане, градинска мебел от ратан и бамбук, санитарен фаянс, интериорни врати, стенни часовници с дърворезба, аксесоари за мебели и за дома и други произведени в България, Словения, Виетнам, Италия, Тайван, Холандия, Испания, Бангладеш и др.

Участници са производители, техни представители и дистрибутори. Посетителите ще могат да видят традиционните участници от първите изложения като „Нов дом Симеонов”, „Мебели Станков”, „Стил М”, „Пластика Хит”, „Георги Боянов”, „АлИвана”, Мебелни магазини КИМ и др. За пръв път на Мебел – пролет ще покажат своите продукти фирмите „Бял Даньо-1942”, „Гатто”, „Клокуайз България” и др. Директно от чужбина ще участва фирмата „Дака Хендикрафт” от Бангладеш с интериорни стоки, подови настилки, облицовки за стени изработени в национален стил.

На „Мебел – пролет” с щандове ще участват и фирмите, издаващи специализирана литература, списания и каталози.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:42 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още