IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търговията с правата на Парк АДСИЦ ще продължи от 14 до 22 декември

Капиталът ще бъде увеличен само ако бъдат записани и платени най-малко 2,6 млн. акции

15:03 | 05.12.06 г.
Търговията с правата на Парк АДСИЦ ще продължи от 14 до 22 декември
Едва седем дни – от 14 до 22 декември, ще се търгуват правата на Парк АДСИЦ, даващи възможност за участие в предстоящото двойно увеличение на капитала на дружеството, става ясно от съобщение на сайта на Българска фондова борса.

Парк АДСИЦ възнамерява да увеличи капитала си от 5,2 млн. лв. на 10,4 млн. лв., като ще предложи 5,2 млн. права, всяко от които ще дава възможност за записването на една от новите акции на фонда по номинална цена от един лев и емисионна цена от 1,10 лв. за брой.

Капиталът ще бъде увеличен само ако бъдат записани и платени най-малко 2,6 млн. акции. Присвоеният код на издадените права ще е R4PARK.

На 9 януари 2007 г. на Българска фондова борса ще се проведе аукцион за продажбата на неизползваните права от увеличението, а крайната дата за записване на акциите е 24 януари.

ИП Булброкърс е борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, а набирателната сметка е открита в ТБ Сибанк АД.

Утре (6 декември) е последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала. Днес по позицията бяха изтъргувани 50 850 лота на нива от 1,16 до 1,23 лв. за брой, или с 1,69 на сто по-евтино от предходната сесия.

Свързани компании:

Парк АДСИЦ(PARK)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:23 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още