IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търговията с акциите на Люк АДСИЦ започва в петък

Регистрираната емисия е в рамер на 1,5 млн. лв., разпределена на също толкова акции с номинал от 1 лев

15:24 | 28.11.06 г.
Автор - снимка
Създател
Търговията с акциите на Люк АДСИЦ започва в петък
Търговията с акциите на Люк АДСИЦ-София, с присвоен борсов код LUKE, стартира в петък, 1 декември, става ясно от съобщение, публикувано на сайта на БФБ – София.

Регистрираната емисия е в рамер на 1,5 млн. лв., разпределена на също толкова акции с номинал от 1 лев. Директор за връзки с инвеститорите на дружеството е Христо Тодоров Ламбев.
 
Наскоро Люк АДСИЦ успешно извърши първоначално увеличение на капитала си от 500 хил. лв. на 1,5 млн. лв.
 
Предмет на дейност на Люк АДСИЦ е покупка на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи и подобрения с цел предоставянето им за управление, отдаване под наем, лизинг или аренда и продажбата им, или покупко-продажба на вземания.

През октомври Люк АДСИЦ-София сключи договор за инвестиционен кредит в размер на 8 млн. евро с Банка Пиреос България АД с цел финансиране на изграждането на търговско-развлекателен комплекс Мол Варна.

Също така дружеството е сключило договор и с обслужващото дружество Топ Билд ООД да изпълни строително-монтажни работи на обект Пфое Мол - град Варна в урегулиран поземлен имот, собственост на компанията.

Карл - Хайнц Ханс Хуго Валтер Пфое е учредител на Люк АДСИЦ с дял от 50%, а ИД Елана Високодоходен фонд АД има 30 на сто.

Свързани компании:

Люк АДСИЦ(LUKE)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:47 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още