IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продават на търг имоти на “Трема” АД - Трявна

“Трема” АД е обявено в несъстоятелност от юли 2005 г. с решение на Габровски окръжен съд

18:18 | 23.11.06 г.
Автор - снимка
Създател
Продават на търг имоти на “Трема” АД - Трявна

На 28.11.2006г. ще се проведе търг чрез тайно наддаване за продажбата на имущество на “Трема” АД, гр. Трявна, обяви синдикът на дружеството Георги Събев.

Става въпрос за продажба като цяло на обособена част от вещи и имуществени права от масата на несъстоятелността, представляваща "Младежко общежитие". Търгът ще се проведе в административната сграда на “Трема”, от 11 часа.

Имуществото, влизащо в състава на обособената част, включва урегулиран поземлен имот с площ 3 580 кв. м, заедно с построените върху него Младежко общежитие - със застроена площ 820 кв. м и къща - със застроена площ 45.30 кв. м. Първоначалната цена е 561 956 лв.

До участие в търга се допускат само кандидати, които представят документ за внесен задатък в размер на 10% от цената. Обявеният за купувач трябва да плати предложената цена в срок до 5 дни от приключване на продажбата, като се приспада внесения задатък.

Трема” АД е обявено в несъстоятелност от юли 2005 г. с решение на Габровски окръжен съд.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:15 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още