IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аукционът за Форуком фонд имоти АДСИЦ ще е на 30 октомври

При успешно увеличение капитала на фонда ще нарасне до 720 хил. лв.

11:38 | 20.10.06 г.
Аукционът за Форуком фонд имоти АДСИЦ ще е на 30 октомври

На 30 октомври (понеделник) на Българска фондова борса ще се проведе смесен закрит аукцион за продажбата на 165 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на Форуком фонд имоти АДСИЦ-Хасково, съобщава сайтът на Българска фондова борса.

Присвоеният борсов код на издадените права на "Първичен пазар" е R1FFI.

Вторичната търговия с правата ще стартира същия ден и ще продължи до 10 ноември с борсов код R2FFI. Срещу всяко придобито право инвеститорите ще могат да запишат по една от новите акции на фонда по номинална и емисионна цена от един лев.

ИП Загора Финакорп АД е борсовия член-поемател, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, докато набирателната сметка е открита в ТБ Обединена Българска Банка АД.

Учредители на дружеството са „Форуком и компания” ООД с 50% от капитала, „Аква - 3” ООД с 20 на сто, договорен фонд „Бенч Марк Фонд – 1” – 13,64% и ИД „Бенч Марк Фонд – 2” с 16,36 на сто.

Сред инвестиционните планове на дружеството са покупка на производствена сграда на етап груб строеж в покрайнините на Хасково, както и построяване, въвеждане в експлоатация и продажба на вилно селище край Созопол.

Свързани компании:

Форуком Фонд Имоти АДСИЦ(FFI)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:16 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още