IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Купиха правата на Супер Боровец Пропърти Фонд на цена от 3,06 лв.

Вторичната търговия с правата ще продължи до 31 октомври с борсов код R2SBPF

11:33 | 18.10.06 г.
Купиха правата на Супер Боровец Пропърти Фонд на цена от 3,06 лв.
Всичките 150 хил. права, даващи възможност за участие в първоначалното увеличение на капитала на Супер Боровец Пропърти Фонд АДСИЦ-Варна, бяха закупени днес в две сделки.

Цената на право бе 3,06 лв., а постъпленията от продажбата на правата възлизат на 459 хил. лв.

Вторичната търговия с правата ще продължи до 31 октомври (вторник) с борсов код R2SBPF, а крайната дата за записване на акции от увеличението е 24 ноември 2006 г.

Първият проект на Супер Боровец Пропърти Фонд АДСИЦ ще е в околностите на гр. Самоков – Боровец, където се планира изграждането на затворен комплекс.

Разгърнатата застроена площ на комплекса ще е 53 500 кв. м, а приблизителната стойност на проекта надхвърля 31 млн. лв. Срокът за реализация е 24 месеца, като имотите, върху които ще се строи, вече са закупени от фонда в началото на юни.

Супер Боровец Пропърти Инвестмънт АД, Варна притежава 65% от капитала на фонда, а Банка Запад-Изток и Еф Екс Студио са съответно с по 30 и 4,5 на сто.


Свързани компании:

Супер Боровец Пропърти Фонд АДСИЦ-Варна(SBPF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:37 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още