IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

На 18 октомври ще е аукционът за Супер Боровец Пропърти Фонд

Вторичната търговия с правата на дружеството ще започне същия ден и ще продължи до 31 октомври (вторник)

14:54 | 10.10.06 г.
На 18 октомври ще е аукционът за Супер Боровец Пропърти Фонд
На 18 октомври (сряда) на Българска фондова борса ще се проведе смесен закрит аукцион за продажбата на 150 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на Супер Боровец Пропърти Фонд АДСИЦ-Варна, става ясно от съобщение на сайта на Българска фондова борса.

Присвоеният борсов код на издадените права на "Първичен пазар" е R1SBPF.

Вторичната търговия с правата на дружеството ще започне същия ден и ще продължи до 31 октомври (вторник). Всяко закупено право дава възможност за записването на една от новите акции на фонда по номинална и емисионна цена от един лев. Правата ще се търгуват с код R2SBPF.

Крайната дата за записване на акции от увеличението е 24 ноември 2006 г. ИП Загора Финакорп е борсовият член-поемател, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, а набирателната сметка е открита в ТБ Райфайзенбанк (България) ЕАД.

Супер Боровец Пропърти Инвестмънт АД, Варна притежава 65% от капитала на фонда, а Банка Запад-Изток и Еф Екс Студио са съответно с по 30 и 4,5 на сто.

Свързани компании:

Супер Боровец Пропърти Фонд АДСИЦ-Варна(SBPF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:11 | 13.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още