IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приключи третото увеличение на капитала на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ

Общият брой на записаните акции на дружеството е 25,35 млн. броя, с номинална стойност 1 лев всяка

15:20 | 28.09.06 г.
Автор - снимка
Създател
Приключи третото увеличение на капитала на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ
На 27 септември 2006 г. е приключило записването на акции от третото увеличение на капитала на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София, показва постъпила информация от дружеството на БФБ.

Общият брой на записаните ценни книжа на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София е 25,35 млн. обикновени поименни безналични акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев всяка. По този начин капиталът на дружеството достига 50,7 млн. лв.

Сумата по набирателната сметка в ОББ АД към 27 септември е 25,35 млн. лв., като възнаграждението на инвестиционния посредник, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, е изплатено и е в размер на 2 500 лв.

В началото на седмицата стана ясно, че ФеърПлей Пропъртис е сключило договори за покупка на имоти на стойност над 3 млн. евро, в това число почивна база в централната част на с. Черноморец на стойност 693,5 хил. евро и 51 апартамента и ателиета на стойност 2,34 млн. евро в курортното селище "Санта Марина" край Созопол.

По време на днешната борсова сесия няма сключени сделки с акции на дружеството, а офертите са на нива 1,17 лв. "купува" и 1,23 лв. "продава".

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:44 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още