IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виа Ойл купи над 5% от Премиер Фонд

Премиер Фонд АДСИЦ има намерение да изгради 18 еднофамилни къщи в гр. Априлци и затворен комплекс в околностите на гр. Варна

18:19 | 04.09.06 г.
Виа Ойл купи над 5% от Премиер Фонд

Виа Ойл е придобило 5,15 на сто от капитала на Премиер Фонд АДСИЦ, с което увеличи дяловото си участие до 5,3588%, съобщават от Централен депозитар.

Пакетът от 33 500 броя бе прехвърлен по време на търговската сесия от 29 август на цена от 1,60 лв., като за момента не е ясно кой е продавачът.

Виа Ойл е 100-процентова собственост на регистрираното в Кипър Зингейт Лимитид, което се занимава с търговия на едно с твърди, течни и газообразни горива, цигари, алкохол и др.

Премиер Фонд АДСИЦ има намерение да изгради 18 еднофамилни къщи в гр. Априлци, като стойността на проекта се оценява на над 2 млн. лв. Фондът планира да построи и затворен комплекс в околностите на гр. Варна, като проектът се очаква да надхвърли 7 млн. лв.

По време на днешната търговска сесия се изтъргуваха 433 броя от книжата на дружеството на цена от 1,38 лв., или без изменение спрямо предходната си търговия на 29 август.

Свързани компании:

Премиер Фонд АДСИЦ(PREM)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:14 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още