IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Две сделки с права на ФеърПлей Пропъртис, утре е последният ден на търговия

Също днес стартира търговия с емисията акции, издадена от ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София вследствие на предходното увеличение на капитала

14:39 | 29.08.06 г.
Автор - снимка
Създател
Две сделки с права на ФеърПлей Пропъртис, утре е последният ден на търговия
В 2 сделки днес бяха прехвърлени общо 2 000 права на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ на цена 0,25 лв. за брой. Крайната дата за търговия на правата на борсата е утре, 30 август, а аукционът за неизползваните права е на 11 септември.

Всяко закупено право дава възможност за записване на една от новите акции на дружеството по номинална и емисионна цена от 1,00 лв. Правата ще могат да се прехвърлят до 1 септември, като крайната дата за записване на акции от увеличението е 27 септември 2006 г.

Дружеството със специална инвестиционна цел увеличава капитала си двойно до 50,7 млн. лв. чрез издаването на 25,35 млн. акции с номинална и емисионна стойност от 1 лев.

Средствата от поредното увеличение ще се използват както за продължаване на инвестициите в курортните комплекси Санта Марина край Созопол и Иван Рилски до Банско, така и за нови проекти.

Също днес стартира търговиято с емисията акции, издадена от ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София вследствие на предходното увеличение на капитала на дружеството от 650 хил. лв. на 25,35 млн. лв.

По време на днешната борсова сесия в една сделка бяха прехвърлени 234 536 броя от книжата на дружеството на цена от 1,21 лв., или с 0,82% по-ниско от предходната сесия.

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:03 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още