IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неизползваните права на Интерлоджик-лизинг се купиха на 1 ст.

При успешно увеличение капиталът на Интерлоджик-лизинг ще нарасне до 9,53 млн. лв.

17:46 | 28.08.06 г.
Неизползваните права на Интерлоджик-лизинг се купиха на 1 ст.
Три работни дни след проведения аукцион за неизползваните правата от увеличението на капитала на Интерлоджик-лизинг АД на борсата се проведе нов такъв. Поради погрешно заявено количество на броя на правата този път се предлагаха девет пъти повече права, или общо 442 хил. броя.

Цялото количество бе закупено на цена от 1 ст. в общо 16 поръчки. Срещу придобитите права могат да се запишат 110 500 от новите акции на дружеството по номинална и емисионна цена от един лев.

При успешно увеличение капиталът на Интерлоджик-лизинг ще нарасне до 9,53 млн. лв. Средствата от настоящата емисия ще бъдат използвани приоритетно за закупуване на вече построена жилищна сграда с цел последващата й продажба или отдаване под наем, както и за закупуване на парцел за застрояване на жилищна сграда в София.

Последната сделка с акциите на дружеството бе сключена на 21 август на цена от 1,16 лв. Оферта "купува" има на ниво от 1,04 лв., а за продажба на 1,12 лв. за акция.

Свързани компании:

Интерлоджик - лизинг АД(INTL)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:48 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още