IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пласираха неизползвани права на Интерлоджик-лизинг на 1 ст.

При успешно увеличение капиталът на Интерлоджик-лизинг ще нарасне до 9,53 млн. лв.

14:19 | 22.08.06 г.
Пласираха неизползвани права на Интерлоджик-лизинг на 1 ст.
Днес на Българска фондова борса се проведе аукцион за неизползвани 48 812 права от увеличението на капитала на Интерлоджик-лизинг АД. Цялото количество бе закупено в единична сделка на минималната цена от 1 ст.

Въведени бяха общо 18 поръчки, но бе изпълнена първата подадена, която бе за общо 60 хил. броя. Срещу придобитите права могат да се запишат 12203 от новите акции на дружеството по номинална и емисионна цена от един лев.

При успешно увеличение капиталът на Интерлоджик-лизинг ще нарасне до 9,53 млн. лв. Средствата от настоящата емисия ще бъдат използвани приоритетно за закупуване на вече построена жилищна сграда с цел последващата й продажба или отдаване под наем, както и за закупуване на парцел за застрояване на жилищна сграда в София.

По време на днешната търговска сесия сделки с акциите на дружеството не бяха сключени. Офертите купува/продава останаха на нива от 1,04/1,13 лв. за брой.

Свързани компании:

Интерлоджик - лизинг АД(INTL)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:57 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още