IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Общо 40 хил. лв. от гаражи отидоха за ремонти в пловдивския кв. „Западен“

Парите са от наеми на гаражи

16:24 | 31.07.06 г.
Автор - снимка
Създател
Общо 40 хил. лв. от гаражи отидоха за ремонти в пловдивския кв. „Западен“

Общо 40 хил. лв. са вложени до момента за ремонти на улици в пловдивския квартал “Западен”, съобщиха от районното кметство. Парите са от наеми на гаражи. С тях са изкърпени и преасфалтирани няколко улици, поправен е паважът по “Хаджи Димитър” и “Царевец”.

През май районната администрация проведе масова акция срещу собственици на гаражи, които не са платили наем за повече от два месеца. След като принудително са били махнати четири клетки, длъжниците са започнали да внасят просрочените суми.

Заедно с редовните плащания до началото на лятото кметството е успяло да събере половината от общо 80-те хил. лв., които очаква като приход от 320 гаража през тази година. Сумата е предназначена за ремонти на улици.

В ранната есен ще продължим с поправките на пътни платна и тротоари, казаха от кметството на район “Западен”. В момента там текат и ремонти на училища и детски градини.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:06 | 23.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още