IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ отчита загуба от 65 хил. лв. към края на юни

Общата сума на активите на компанията към края на месец юни възлиза на 3,54 млн. лв.

11:31 | 18.07.06 г.
Автор - снимка
Създател
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ отчита загуба от 65 хил. лв. към края на юни

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ отчита отрицателен финансов резултат за първите шест месеца на годината в размер на 65 хил. лв., показват данните от междинния финансов отчет на компанията, представен от БФБ – София. Загубата на дружеството за миналата година бе на стойност 24 хил. лв.

Общата сума на активите на компанията към края на месец юни възлиза на 3,54 млн. лв. От тях 2,82 млн. лв. са представени като незавършено производство, като в това число влизат закупено право за строеж на вилни сгради в местността Санта Марина до Созопол за 450 хил. лв., инвестиционни разходи в размер на 384 хил. лв. и закупени недвижими имоти със степен на завършеност „груб строеж“ на стойност 1,99 млн. лв.

Паричните средства на компанията в брой и по банкови сметки възлизат на 275 хил. лв. Съвкупните задължения са в размер на 2,49 млн. лв., като в тях не е включен полученият в началото на юли кредит от 3 млн. евро, който ще бъде отразен в отчета за деветмесечието.

Основният капитал на ФеърПлей Пропъртис към края на юни е 650 хил. лв. Вчера бе последната дата за записване на акции от второто увеличение на капитала на дружеството до 25,35 млн. лв. То ще бъде успешно, ако бъдат записани и платени най-малко 10 млн. акции.

Учредители на дружеството са ФеърПлей Интернешънъл АД с 51% от капитала, ИД Капман Капитал АД – с 30%, Марио Захариев – с 12% и Анна Захариева – със 7%.

Последната сделка по позицията е сключена на 11 юли на ниво от 1,30 лв. за акция. Офертите са на нива от 1,26 лв. „купува“ и 1,39 лв. „продава“.

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:24 | 18.07.06 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още