IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фонд за недвижими имоти България ще съществува 15 години

Към настоящия момент фондът притежава 10 084,44 дка земеделска земя, като до края на годината ръководството планира да закупи 40 хил. дка

17:18 | 02.06.06 г.
Фонд за недвижими имоти България ще съществува 15 години

Акционерите на Фонд за недвижими имоти България взеха решение за промяна на срока, за който е учредено дружеството, от 7 на 15 години, по време на Общото събрание на фонда, съобщава БФБ-София, като се счита датата на първоначална регистрация в търговския регистър.

Дружеството промени и адреса си на управление, като вече се базира на бул. Витоша № 39, ет. 1, където се помещава и ИП София Интернешънъл Секюритиз.

Към настоящия момент фондът притежава 10 084,44 дка земеделска земя, като до края на годината ръководството планира да закупи 40 хил. дка.

През настоящата година ръководството на фонда планира реализацията на вилно селище от затворен тип, със самостоятелни вилни къщи на Южното Черноморие, както и на търговски център и жилищна сграда.

Дружеството притежава и имот с площ от 1520 кв.м., закупен на цена от над 3 млн. лв. на бул. Г.М.Димитров, където се строи офис сграда.

Днес сделки по позицията не бяха сключени, като офертите купува/продава останаха на нива от 1,33/1,34 лв. за брой.

Свързани компании:

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ(BREF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:07 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още