IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

До 10 юни тежката строителна техника трябва да излезе от Слънчев бряг

От 1 юни се въвежда ограничителен режим за движение на моторни превозни средства в Несебър - стара част - ще се допускат само автомобили със специален пропуск

12:17 | 15.05.06 г.
Автор - снимка
Създател
До 10 юни тежката строителна техника трябва да излезе от Слънчев бряг

От днес следва да започне извеждането на тежката механизация от курортен комплекс "Слънчев бряг", гласи заповед на кмета на Несебър Николай Трифонов. До 10 юни всички строителни кранове, бетоновози, самосвали и друга техника трябва да бъдат изтеглени от курорта.

В курортния комплекс ще бъдат поставени четири контролно-пропускателни пункта. Мобилни двойки денонощно ще контролират да не се допуска тежка техника в курорта. Ще се пропускат само автомобили с оборудване и обзавеждане за новите хотели и бази.

От 1 юни се въвежда ограничителен режим за движение на моторни превозни средства в Несебър - стара част - ще се допускат само автомобили със специален пропуск. Ограничението ще е в сила до 30 септември.

Съществуващият контролно-пропускателен пункт в северната част на града и тази година ще е оборудван с автоматични бариери, които ще се задвижват с магнитни карти. Освен охранители, видеокамери ще следят за спазването на ограничителния режим.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:45 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още