IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ ще увеличава капитала си до 25,35 млн. лв.

Капиталът ще бъде увеличен, ако бъдат записани и платени най-малко 10 млн. акции

17:56 | 11.05.06 г.
Автор - снимка
Създател
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ ще увеличава капитала си до 25,35 млн. лв.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ ще увеличава капитала си до 25,35 млн. лв. чрез издаване на нови 24 700 000 акции с номинална и емисионна стойност от 1 лв., съобщиха от БФБ – София. Капиталът ще бъде увеличен, ако бъдат записани и платени най-малко 10 млн. акции.

Броят на издадените права е 650 000, като срещу всяко право ще могат да се запишат 38 нови акции. Присвоеният борсов код на издадените права е R3FPP. Борсов член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, е ИП Капман. Банката, в която може да бъде открита набирателна сметка, е ТБ Обединена българска банка.

Конкретните дати за търговия на правата, записването на акции и аукционът ще бъдат посочени допълнително, след публикуване на съобщението за публично предлагане в Държавен вестник и централен ежедневник.

Акциите от първото увеличение на капитала на дружеството до 650 хил. лв. все още не са приети за търговия на БФБ – София. Учредители на дружеството са ФеърПлей Интернешънъл АД с 51% от капитала, ИД Капман Капитал АД – с 30%, Марио Захариев – с 12% и Анна Захариева – със 7%.

Дружеството притежава право за строеж на четири малки вили в курортното селище Санта Марина в близост до град Созопол. От ФеърПлей Пропъртис планират участие в развитието на курортното селище Св. Иван Рилски в Банско, съвместно с компанията-майка ФеърПлей Интернешънъл. Предвижда се строеж на един хотел и четири по-малки ваканционни блока.

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:51 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още