IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Куантум дивелопмънтс взе 6 млн. заем за финансиране на проектите си

От 13 март на пода на борсата се търгуват акциите от увеличението на капитала на фонда

13:10 | 23.03.06 г.
Куантум дивелопмънтс взе 6 млн. заем за финансиране на проектите си
Куантум дивелопмънтс АДСИЦ-София сключи договор за строителство с обслужващото си дружество България пропърти мениджмънт тийм АД, гр. София и Монтаж строителни конструкции ООД, гр. София, съобщиха от БФБ-София.

Предметът на договора е цялостно строителство на обект Магазин за промишлени стоки Куантум, гр. София, кв.50 А, УПИ I, местност ГГЦ - зона Б-17, който е собственост на дружеството.

В началото на седмицата бе сключен договор за паричен заем между Иммобило АД, гр. Варна и Куантум Дивелопмънтс АДСИЦ-София за сума в размер на 6 млн. лв. със срок на погасяване 5 (пет) години, считано от датата на подписване на договора. Цел на заема е финансиране застрояването на горепосочения имот, както и за финансиране на бъдещи придобивания на активи за секюритизация от заемателя и въвеждането им в експлоатация в рамките на срока на договора.

От 13 март на пода на борсата се търгуват акциите от увеличението на капитала на Куантум Дивелопмънтс АДСИЦ. Към момента капитала на фонда е 650 хил. лв., а сделка с книжата на дружеството все още не е одобрена.


Свързани компании:

Куантум Дивелопмънтс АДСИЦ(QUAD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:47 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още