IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Близо 11 хил. права на ФеърПлей Пропъртис се изтъргуваха в четвъртък

Присвоеният борсов код на правата е R2FPP

16:23 | 02.03.06 г.
Близо 11 хил. права на ФеърПлей Пропъртис се изтъргуваха в четвъртък

По време на днешната борсова сесия бяха сключени пет сделки за общо 10 843 броя от правата на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ. Най-ниската цена бе 2,40 лв., докато максималната цена по време на търговската сесия бе 2,65 лв.

Търговията с правата ще се поднови в понеделник и ще продължи до 10 март 2006 г. Всяко закупено право дава възможност за записване на една от новите акции на дружеството от първоначалното увеличение на капитала до 650 хил. лв. Присвоеният борсов код е R2FPP.

Предметът на дейност на ФеърПлей Интернешънъл включва покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка и обработване на земеделска земя, проектиране, пускане в експлоатация на и поддръжка на електроинсталации, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид.

Учредители на дружеството са “ФеърПлей Интернешънъл” АД с 51% от капитала, ИД Капман Капитал АД – с 30%, Марио Захариев – с 12%, Анна Захариева – със 7%.

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:57 | 27.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още