IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Интерлоджик-лизинг с договор за покупка на седем апартамента

Инвестицията е част от стратегията на дружеството за инвестиции в сектора на недвижимите имоти

12:46 | 24.02.06 г.
Интерлоджик-лизинг с договор за покупка на седем апартамента
Вчера Интерлоджик-лизинг АД-София е сключил договор за покупка на седем апартамента със съответните помещения в сутерена, три гаража и осем паркоместа, заедно със съответните идеални части от фитнес център и контролно пропусквателен пункт от жилищна сграда, находящи се в местността Кръстова вада, съобщава БФБ-София.

Дружеството увеличи капитала си до 2,382 млн. лв., като търговията с новите акции стартира от 22 февруари (сряда). Инвестицията е част от стратегията на дружеството за инвестиции в сектора на недвижимите имоти. Поставените цели са свързани с придобиване на имоти с цел продажба на лизинг или отдаването им под наем.

Само преди седмица от Централен депозитар стана ясно, че Интерлоджик-лизинг АД вече притежава и 10,097 на сто от Интерлоджик-имоти АД. За 2005 г. дружеството отчете загуба от 769 хил. лв., спрямо 7 хил. лв. година по-рано.

Последната сделка с книжата на Интерлоджик-лизинг бе сключена на 22 февруари на цена от 20,39 лв. В момента офертите купува/продава са на нива от 16,25 и 17,99 лв.




Свързани компании:

Интерлоджик - лизинг АД(INTL)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:33 | 20.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още