IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Над 10 български фирми ще участват на експо за имоти в Лондон

Сред участниците има над 250 брокерски и строителни компании, архитекти, дизайнери и консултанти, развиващи дейност в сектора на недвижимите имоти във Великобритания, Турция, Португалия, Чехия, Испания, Кипър и Хърватска

09:01 | 02.02.06 г.
Автор - снимка
Създател
Над 10 български фирми ще участват на експо за имоти в Лондон

Над 10 български фирми ще участват на изложението за недвижими имоти Homebuyer Show, което ще се проведе между 17 и 19 март в Лондон.

Сред участниците има над 250 брокерски и строителни компании, агенции, архитекти, дизайнери и консултанти, развиващи дейност в сектора на недвижимите имоти във Великобритания, Турция, Португалия, Чехия, Испания, Кипър и Хърватска.

Събитието е предназначено както за професионални инвеститори и предприемачи, които имат възможност да обменят идеи и оферти с представители на бизнеса, така и за частни лица, които се интересуват от сектора или планират да закупят имот. Те могат да зададат въпросите си и да получат съвет от професионални консултанти. Във връзка с покачването на интереса към международните дестинации половината от тазгодишното издание е посветено на възможностите за инвестиция в имоти извън Великобритания.

Ние участвахме и на миналото издание през септември 2005 г. и поради голямата активност и добрата организация и маркетинг имахме възможност да установим множество контакти с крайни клиенти и инвеститори“, каза за Investor.bg Таня Лазарова, оперативен директор на една от компаниите, участници в проявата - Bulgarian Properties Group (BPG).

 „Предимства са възможностите за директен контакт с потенциални клиенти, но също и с конкуренцията - български и чуждестранни агенции. От съществено значение е и опитът, който се придобива с индивидуални инвеститори. Посетителите включват хора от Ирландия до Южна Африка. Освен от закупуването на ваканционни имоти, някои се интересуват например от възможностите да се преместят да живеят в България и ние сме там да им дадем подробна информация. Смятам, че участието на български фирми е от изключително значение. Така индивидуалният посетител може да придобие реална представа за „живия пазар“, защото принципно мнението му се формира от информацията в медиите, където тя не винаги е абсолютно коректна“, добавя Лазарова.

Събитието е безплатно за посетители, които получават достъп до щандовете на участниците, заедно с безплатен информационен каталог. Посетителите заплащат такса за достъп до различните семинари и форуми, които се провеждат в рамките на Homebuyer Show, която варира в зависимост от вида семинар.

Сред българските участници са също и Адрес, Bulgarian Connections, Bulgarian Dreams, Bulgarian Properties Group, Bulgarian Property Estate, MyBulgarianHome.com, Premier Apartments Bulgaria, Simply Bulgaria и Fort Noks.

Около 40 на сто от посетителите на експото са представители на средната класа на британското общество“, казаха за Investor.bg от Bulgarian View, една от компаниите, участници в проявата. „Участвали сме и в миналите издания и знаем, че броят на посетителите постоянно се увеличава“.

Homebuyer Show ще се проведе в ExCel Centre и ще предостави различни съоръжения за посетители в неравностойно положение, както и детски кът, където родителите могат да оставят децата си, докато разглеждат изложението.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:08 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още