IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Започнаха проверки на строежите в Несебър и Слънчев бряг

Проверките, които ще продължат три дни, са за спазване на изискванията за трудова безопасност

12:09 | 16.01.06 г.
Автор - снимка
Създател
Започнаха проверки на строежите в Несебър и Слънчев бряг

Експерти започнаха от днес проверки на строителни обекти в Бургаския регион, съобщиха от Регионалната дирекция по Национален строителен контрол в морския град.

Акцията е по искане на областният управител на Бургас Любомир Пантелеев и се провежда на територията на курортен комплекс „Слънчев бряг“, Несебър, Равда, Елените и Свети Влас.

Проверките, които ще продължат три дни, са за спазване на изискванията за трудова безопасност, както и дали се замърсява пътното платно по време на извозване на строителните и отпадъчни материали.

В акцията участват представители на Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите, Инспекцията по труда и Регионалната дирекция по Национален строителен контрол.

Първият проверен за деня обект е хотел "Емералд" в село Равда. Миналата седмица на собственика на хотела е съставено предписание за нарушение при изхвърлянето на строителни материали и замърсяване на пътното платно от Равда до Несебър.

Окончателните резултати от проверките на строителните обекти ще бъдат оповестени след тридневен срок.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:10 | 16.01.06 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още